Page 24 - גילוי דעת
P. 24
עושים טוב לעסקים
קרן אביה עושה טוב לעסקים בתקופת משבר
משבר הקורונה הביא לפתחנו אתגרים רבים. החלטנו בקרן אביה לעשות מעשה טוב ולתת במה לעסקים כדי לעזור להם לעבור את התקופה הזאת בטוב. בכל שבוע נפרסם כאן בעל עסק שמתמודד עם אתגרי התקופה. והפעם:
ביתית. הערכה נשלחת בדואר עם כל החומרים הדרושים ועם הסבר וסרטון הדגמה. הערכה מתאימה לימי הולדת, אירועים או סתם כשרוצים לכייף וליצור משהו כיפי מיוחד וטעים. כמו כן, יצרתי קורסים דיגיטליים לילדים לנוער ולמבוגרים לפעילויות ולקישוטי שוקולד. הקורסים נשלחים במייל וניתנים לפתיחה מתי שרוצים. זה כלי נוח ושימושי כמו ספר טוב
ומלמד בצורה קלה ופשוטה. ב”ה בימים אלה חוזרים לשגרת סדנאות פתוחות אצלי.
מסר לציבור: החיים שלנו שוקולד, יש להסתכל תמיד על הצד המתוק.
פרטים ויצירת קשר:
איריס: 054-3377513
/https://www.iris-kaufman.co.il
פייסבוק: איריס עיצוב אירוח ושוקולד קרדיט לצילום: שני קאופמן
איריס עיצוב אירוח ושוקולד
כתובת: נווה דניאל גוש עציון
בעלים: איריס קאופמן
הסיפור שלנו: לפני שש שנים נפתחתי לעולמות השוקולד והקמתי עסק לסדנאות שוקולד. הסדנאות נערכו בבוטיק הצמוד לביתי בנווה דניאל שבגוש עציון. מאז ומתמיד עסקתי באומנות וביצירה. לפני שש שנים עזרתי לחברה להכין מתוקים לבת המצווה של הבת שלה, ואז נחשפתי לעולם המרתק של השוקולד, והתלהבתי. נכנסתי לתחום הרחב הזה של השוקולד והבאתי את האומנות והאסתטיקה שלי לתוך זה. התחלתי לייצר שוקולדים בבית למשפחה ולקרובים. הפידבקים היו מעולים אז לקחתי את זה צעד קדימה. למדתי והתמקצעתי אצל שוקולטיירים מתמחים בארץ, פתחתי בוטיק והתחלתי להעביר סדנאות שוקולד לזוגות, משפחות, בת מצוות וועדי עובדים ולכל
אוהבי המתוק והטעים. המוטו העיקרי שלי: כל אחד יכול, ומי שיוצא מהסדנאות שלי לומד להכין את התוצרים. רוב הלקוחות שומרים איתי על קשר גם בהמשך, וזה הכי משמח אותי.
נזקי הקורונה: אף על פי שהסדנאות אצלי תמיד היו בקפסולות סגורות, כמות הסדנאות ירדה. ולכן פיתחתי ערכה ליצירת סדנא
סוזנה ביסטרו בר
מסעדה בשרית בכפר האמנים אניעם רמת הגולן
הבעלים: שמוליק חזן הסיפור שלנו:
מסעדת סוזנה האהובה והידועה נפתחת מחדש וחוזרת בתפריט בשרים והמבורגרים מעולה תוצרת הגולן. במסעדה אוכל מדהים, ריחות משגעים, מעושנים מיוחדים ואווירה ביתית ונעימה.
שעות פתיחה:
שלישי עד חמישי 13:00-22:00
בימי ראשון-שני המקום סגור לקבוצות, ניתן לתאם מראש הגעת קבוצות של 10 אנשים ומעלה.
המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות הראשית רמת הגולן.
יצירת קשר: טלפון: 04-6999855 עמוד הפייסבוק סוזנה ביסטרו בר
yael@pisrael.com המעונינים להשתתף במדור יכולים לשלוח למייל
הפרסום על בסיס מקום פנוי, בהתאם לתקנון ובאחריות המפרסם
כ״ז בניסן ה'תשפ״א
24 |